Kies uit 3 security abonnementen voor het juiste beschermingsniveau

De basis van Anti-virus Service is Dr. Web AV-Desk wat een innovatieve internet dienst ontwikkeld door Doctor Web is. De eerste test werd uitgevoerd bij een van de grootste providers in Moskou- Corbina Telecom. Dr. Web AV-Desk is de derde generatie van wat de programmeurs van Dr. Web gestart waren te ontwikkelen in 2002 voor de Russische overheid onder leiding van Igor Danilov.

De programmeurs hadden de moeilijke en belangrijke opdracht meegekregen om de werkstations en servers te beschermen van het stemsysteem van de staat met anti-virus software met centraal management. Een van de systeem componenten (het controle centrum) werd geimplementeerd in de Centrale Verkiezingscommissie van Rusland en de andere (die de werkstations beveiligden) in de regionale kantoren van het GAS "Vybory"(Verkiezingen) netwerk- wat toch er al gauw honderdduizend waren. Het project (de eerst publieke beta) werd geleverd aan de deskundigen in het Staatspanel begin 2003. De eerste installatie werd uitgevoerd in de testomgeving van het "Voskhod" onderzoeksinstituut die ook het stemsysteem van de staat ontwikkeld hadden. De test was succesvol en de oplossing werd uitgerold over het GAS "Vybory"systeem in de herfst van hetzelfde jaar en sindsdien draait het succesvol tot op de dag van vandaag.

Op 19 augustus 2004 kwam de anti-virus oplossing naar buiten op de consumenten markt met de merknaam "Dr. Web Enterprise Suite". Al gauw werd het de hardloper naast de andere oplossingen van Dr. Web. Door de tijd heen is de oplossing verder ontwikkeld onder de vlag van Dr. Web anti-virus service.

Dr. Web werkt vanuit haar hoofdkantoren in Moskou en St. Petersburg en heeft neven vestigingen en partners in de gehele wereld. Met meer dan 80 hoog gekwalificeerde engineers wordt dagelijks hard gewerkt aan de kwaliteit van Dr. Web oplossingen en diensten met een wereldwijd intelligent monitorings- en analyse systeem waarbij de snelheid van antwoorden op nieuwe dreigingen ongekend is.

Met klanten zoals ArcelorMittal, Raiffeissenbank, LKW, Yandex, diverse ministeries en providers zoals Eltel, Atri-Com, Clara.net en Helios-TV en al meer dan 1 miljoen gebruikers van de Dr. Web anti-virus dienst heeft Dr. Web een groot gat geslagen met de concurrentie die nog steeds vast houdt aan traditionele anti-virus. 

SurfPlan vertegenwoordigt met haar partners Dr. Web anti-virus service in de Benelux.

 

 

 

Dr. Web Virus Informer

Go to top