Kies uit 3 security abonnementen voor het juiste beschermingsniveau

SurfPlan, www.surfplan.nl, opgericht in 2003 en gevestigd te Den Haag, een Top 10 Security speler in de Benelux, en biedt via haar partners een breed scala aan gerenommeerde, betaalbare en uiterst betrouwbare security oplossingen en diensten aan. De security specialist SurfPlan zorgt daarbij voor professionele diensten en oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging voor veilige en verantwoorde digitale data communicatie en opslag.

Logo SurfPlan
Het security aanbod kenmerkt zich door bewezen innovatie zoals duidelijk zichtbaar in de firewall, vpn, intrusion, surf, virus, spyware en email protectie, email archivering, data encryptie, decryptie en signing, data verlies en diefstal preventie, backup, herstel, synchronisatie en collaboratie en sterke authenticatie oplossingen.

De beveiligingsspecialisten van SurfPlan werken nauw met partners samen aan een continue vermindering van risico’s en dreigingen en verbetering van de informatiebeveiliging en continuïteit bij diverse organisaties.De mogelijke verdere verslechtering van het huidige economische klimaat bij diverse relaties heeft SurfPlan echter doen besluiten al haar security oplossingen via haar partnernetwerk nu ook op maandelijkse huurbasis aan te bieden. SurfPlan verwacht hiermee budgetruimte en flexibiliteit voor haar relaties te creëren ten einde eventuele besparingen op informatiebeveiliging toch om te zetten in een verlaging van security incidenten.

SurfPlan levert tevens security diensten zoals:
Security Audits (Risico Inventarisatie en Analyse);
Security Beleidsvorming;
Security Scans (interne, web, mailgebruik en internetgebruik scans);
Security Training en Voorlichting;
Managed Security diensten (Firewall, VPN, Intrusion Prevention, Anti-virus, Anti-Spam).

De klantenkring en doelgroep van SurfPlan
Ondernemingen en organisaties die internet en e-mail gebruiken waarbij de afhankelijkheid hoog is van de ICT infrastructuur. Wij richten ons met onze partners op organisaties van 25 tot ca. 1000 gebruikers, waarbij wij ook al een aantal klanten met nevenvestigingen in het buitenland bedienen. Tot de klanten van SurfPlan en haar partners behoren onder andere:
Industriele ondernemingen;
Financiele instellingen;
Overheden;
Educatie en onderwijsinstellingen;
Verzekerings instanties;
Handelshuizen;
Softwarehuizen.

Dr. Web Virus Informer

Go to top