Kies uit 3 security abonnementen voor het juiste beschermingsniveau

Dr. Web anti-virus service houdt uw bedrijf veilig

 

De Russische anti-virus aanbieder Doctor Web introduceert de Dr.Web anti-virus service gebaseerd op Dr.Web AV-Desk nu ook bij zakelijke klanten. Nu kan ieder IT bedrijf anti-virus bescherming aanbieden voor de netwerken van haar zakelijke klanten.

Ontwikkeld in 2007 is Dr.Web AV-Desk steeds populairder aan het worden onder providers en hun klanten. Momenteel bieden ongeveer 200 bedrijven de Dr.Web anti-virus service aan aan abonnees en in Rusland wordt het SaaS business-model voornamelijk geassocieerd met  Dr.Web AV-Desk. Dr.Web AV-Desk 5.0.1 heeft significante verbeteringen ondergaan om steeds aantrekkelijker te worden voor thuis en zakelijke gebruikers en niet te vergeten de aanbieder van de Dr.Web anti-virus service.

Met anti-virus bescherming op abonnementsbasis kunnen gebruikers hun gewenste veiligheidsniveau (abonnementsvorm) kiezen, tijdelijk opschorten en veranderen en tevens deelnemen in speciale promotie acties. De kansen liggen met name erin om de anti-virus kosten te reduceren, minimaliseren beter te kunnen plannen en begroten.

Deze voordelen zijn nu ook beschikbaar voor alle zakelijke klanten en de Dr.Web anti-virus service zal vrij zeker erg gewaardeerd worden door de bedrijven. Doctor Web heeft hiervoor 3 abonnementsvormen voor zakelijke klanten opgezet waarmee de bescherming van werkstations en file servers beschikbaar is voor dezelfde prijs. Dr.Web Classic 1,30 Euro per maand, Dr.Web Standard – 1,50 Euro per maand en  Dr.Web Premium 1,65 Euro per maand. Afhankelijk van het aantal abonnees wordt bij grotere volumes ook nog een korting gegeven van 10-40% bij de initiele abonnering. Het loyaliteitsprogramma wordt ook toegepast voor reguliere en loyale abonnees – bij een abonnement langer dan 1 jaar op de anti-virus service wordt een loyaliteitskorting verstrekt. Bedrijven kunnen met deze dienst hun anti-virus uitgaven met 70% terugdringen. Natuurlijk is het grootste voordeel van de dienst haar gebruiksvriendelijkheid en de betrouwbare anti-virus bescherming.

Deze nieuwe versie heeft de horizon van Dr. Web AV-Desk indrukwekkend vergroot. Ieder bedrijf dat opereert in de IT kan nu IT Security diensten leveren aan klanten.

Dr.Web AV-Desk 5.0.1 is een business-model met veel variaties. SurfPlan heeft een Dr.Web AV-Desk server draaien in het datacenter en via haar partnernetwerk wordt aan zakelijke eindgebruikers een security abonnement als dienst aangeboden. Ieder partner heeft toegang tot zijn eigen gehoste Abonnementenbeheer Controle Centrum zodat ze de dienst kunnen leveren zonder zelf een Dr.Web AV-Desk server in te richten.

De nieuwe versie van Dr.Web AV-Desk biedt ook een ingebouwd facturatie systeem waarbij via een API geintegreerd kan worden met externe facturatie en transactie systemen.

Verschillende functies zijn toegevoegd aan het Abonnementenbeheer Controle Centrum  – zoals de persoonlijke omgeving van een service abonnee. Providers kunnen nu van het co-branding voordeel genieten en hun logo en contact informatie plaatsen in het Abonementenbeheer Controle Centrum wat ook voorziet in statistische informatie in de vorm van makkelijke te lezen en mooi gepresenteerde diagrammen. Service management is ook makkelijker geworden. Alle acties die uitgevoerd worden worden op abonnementen worden gelogd, informatie over alle abonnementen  van een klant wordt verzameld en nieuwe meldingen van virusuitbraken van Doctor Web worden hier getoond in het Abonnementenbeheer Controle Centrum. Het voorziet gebruikers van links naar gratis diensten van de Dr. Web en hier kunnen ook licentie certificaten gegenereerd worden wat erg belangrijk is voor de zakelijke klant die flexibiliteit vergt.

Abonnees hebben verschillende betaalmogelijkheden: ze kunnen hun balans aanvullen via credit card, gebruik maken van online betaaldiensten or pre-paid kaarten die uitgegeven zijn door SurfPlan inzetten. SurfPlan biedt met AV-Desk de mogelijkheid om deze kaarten in het Abonnementenbeheer Controle Centrum te genereren. Hier kunnen partners als dienstverlener een aantal kaarten met verschillende waardes genereren met activatiecodes en deze van hun eigen logo voorzien. Hierna is de kaart klaar voor printen of virtueel uitgegeven worden. Kaarten kunnen aangeboden worden aan klanten als virtuele kaarten op de provider’s web-site, via betaalterminals of door web-sites van deelnemers in het affiliatie programma van de aanbieder.

Dr. Web Virus Informer

Wat klanten zeggen...

Vanaf het eerste begin zijn wij gebruik gaan maken van de Dr. Web anti-virus service aangezien wij voor het geven van innovatief marketing en sales advies grensoverschrijdend werken en hierdoor vaak onderweg en in hotels nog even moeten surfen en email ophalen vanaf een notebook. Aangezien wij niet wilde investeren in anti-virus software laat staan een server en beheerder hebben wij gekozen om in abonnementsvorm maandelijks de Dr. Web anti-virus dienst af te nemen.

- Ingo van Driel- Protect-it Security

Go to top