Kies uit 3 security abonnementen voor het juiste beschermingsniveau

Management van updates

Regelmatige updates van virus databases bij klanten is essentieel voor het onderhouden van betrouwbare beveiliging. Een enkele computer met geinstalleerde anti-virus die niet goed of niet geupdate is met virus definities kan alle stations in het netwerk in gevaar brengen.

Updates van anti-virus agenten met de laatste virus definities worden opgehaald door een anti-virus server. Hierdoor wordt het internet verkeer van de anti-virus software laag gehouden en de noodzaak van handmatige updates en aanpassingen in de configuratie is hierdoor overbodig geworden.

Updates van de virus definities en de anti-virus engine worden compleet automatisch afgehandeld. Een Dr.Web AV-Desk anti-virus server ontvangt de updates automatisch en distribueert deze onmiddelijk naar de machines van de klanten die verbonden zijn met de anti-virus service. Hierdoor is geen additionele configuratie of het agenderen van updates vereist. Een service beheerder kan het uitzetten van de update optie voor gebruikers onmogelijk maken en het aanpassen van de frequentie van virus databases voor gebruikers aanpassen. Updates kunnen uitgevoerd worden voor alle Dr.Web anti-virus service componenten en tevens voor iedere aparte component.

Het versiebeheer van de virus databases en agentblokkade die standaard in Dr.Web anti-virus service ingebouwd zitten zorgt ervoor dat geinstalleerde componenten up-2-date blijven en verspreiding van infecties tegen wordt gehouden.

Dr.Web anti-virus service ontvangt updates vanuit het wereldwijde Dr.Web Updating Systeem. Het wereldwijde Dr.Web virus monitoring systeem zorgt voor een vergaring van virussen over het internet. Updates worden verkregen van verschillende servers die opgesteld staan op verschillende punten in de wereld. Hot fixes wordt z.s.m. ter beschikking gesteld nadat een opgetreden dreiging geanalyseerd is. Een update wordt getest over een groot aantal van niet-geinfecteerde bestanden voordat ze uitkomen.

Dr. Web Virus Informer

Go to top