Kies uit 3 security abonnementen voor het juiste beschermingsniveau

De Dr.Web anti-virus service server verzamelt en logt informatie over de werking van de anti-virus agenten waarbij de beheerder kan aanpassen wat voor output van resulaten gewenst is. Alle verzamelde gegevens wordt opgeslagen in het log dat geimplementeerd is in de database.

Alle bestanden die uitgevoerd worden door de anti-virus software worden weergegeven in de statistieken. De anti-virus server verzamelt en houdt de volgende informatie bij:

versies van anti-virus pakketten geinstalleerd op de beschermde computers;
anti-virus componenten die draaien op de beschermde machines;
anti-virus software versie en installatie en de tijden en datum van updates;
systeem login datum en tijd en informatie over de tijdelijke dis-connecties van de anti-virus server;
virus database versies en update datum en tijd;
besturingssysteem van een beschermde machine, CPU type, systeem mappen, etc.;
configuratie en operationele modus van anti-virus pakket (heuristic analyse aan/uit, types bestanden die gescand zullen worden. Uitgevoerde acties op geinfecteerde objecten, etc.);
informatie gerelateerd aan virus incidenten inclusief namen van gedetecteerde virussen, detectie datum, virussen gecategoriseerd naar type, acties, succesvolle of gefaalde genezing, scan fouten, etc.

Het audit log in de beheeromgeving (zie administration web-interface) houdt alle installatie en configuratie activiteiten bij. Als een klant een vraag heeft over de tijd of juistheid van acties die ondernomen zijn door de provider, kan deze altijd een compleet rapport van alle uitgevoerde acties in het systeem van de klant tonen.

Dr. Web Virus Informer

Go to top