Kies uit 3 security abonnementen voor het juiste beschermingsniveau

Het idee achter het huren van software is niet nieuw. Hoewel anti-virus bescherming als een service toch wel erg als muziek in de oren van het management van diverse organisaties klinkt. De configuratie en het onderhoud van anti-virus servers en programma's vereist hoog gekwalificeerd en toch wel erg goed betaald personeel. Security As A Service komt dan ook wel als geroepen om de tekorten van hoog gekwalificeerde en ervaren ICT beheerders op te vangen. Door Anti-virus As A Service kan het totale kostenplaatje voor anti-virus tot 70-80 % gereduceerd worden.

Een goede installatie van anti-virus zorgt ervoor dat iedereen die afhankelijk is van een computer of server probleemloos kan werken, maar alleen met het kopen en installeren van anti-virus software bent u er nog niet. Het uitrollen van een Anti-virus service kan de continuïteit waarborgen van het beheer en de operatie terwijl de kosten juist afnemen en gemakkelijker te begroten zijn.

Flexibele licentieregeling is de sleutel tot het besparen van geld

Fluctuaties in de vraag naar producten en diensten zorgt ervoor dat een organisatie flexibel in moet kunnen spelen op de personeelsgroei. Nieuwe werkplekken vereisen nieuwe computers met anti-virus en hierdoor vormt het flexibel huren van anti-virus software zeker de uitkomst. De anti-virus service past zich aan aan deze behoefte waardoor zowel op korte als lange termijn de kosten gemakkelijk te begroten zijn.

Anti-virus service biedt het snelste rendement op een IT-investering

De normale kosten van hardware en software gerelateerd aan anti-virus bedragen 30% van de totale kosten, terwijl de personeelskosten en het beheer 70% voor hun rekening nemen. Nu besteedt u juist dat gedeelte uit aan een professionele partner die niets anders dan dit laatste voor u doet.

 

Lage totale kosten met een hoog rendement

Anti-virus service kan de totale kosten met 30% terug dringen. Het uitbesteden aan extern beheer van deze dienst garandeert een onbevooroordeelde analyse en hogere beveiliging van de IT infrastructuur.

Het abonneren op de anti-virus service vermindert de afhankelijkheid van IT personeel

De anti-virus service zorgt ervoor dat u de ruime ervaring en kennis van een externe gespecialiseerde partner gebruikt zodat u niet meer hoeft te investeren in hoog geschoold of ervaren personeel om de vaardigheden op dit moeilijke gebied van informatiebeveiliging op peil te houden. De kwetsbaarheid voor uw organisatie schuilt hem hierin namelijk in de kennis en vaardigheden op anti-virus gebied.

Besparen op server hardware en software en minder down-time


Indien u personeel toeneemt zult u misschien op een gegeven moment een betere of nieuwe server voor anti-virus nodig hebben en een ervaren beheerder van de software. Met de anti-virus service hoeft u geen hardware of software licenties aan te schaffen en kunt u besparen op het aantrekken van een ervaren beheerder. Door de inzet van de anti-virus service heeft u minder last van down-time omdat u niet meer afhankelijk bent van een beheerder.

Dr. Web Virus Informer

Go to top