Kies uit 3 security abonnementen voor het juiste beschermingsniveau

Beheer uw abonnement in uw eigen Abonnementenbeheer pagina.

Aanmelding

 

Abonnementen gelden voor 1 maand, waarbij u abonnement automatisch iedere maand verlengd wordt, tenzij u deze even tijdelijk op een halt of definitief uitzet. U kunt uw abonnement uitbreiden met meerdere computers en file-servers of juist verminderen tot het gewenste aantal machines dat door u gebruik mag maken van de anti-virus service.

 

 

Automatische verlenging

Indien automatische verlenging gekozen is, wordt iedere maand uw abonnement verlengd.

Tijdelijke opschorting

 

Het abonnement kan tijdelijk opgeschort worden, zodat niet betaald hoeft te worden als er geen gebruik van wordt gemaakt.

 

 

Upgrades en downgrades

Het abonnement kan op ieder moment veranderd worden, waarbij echter alleen de downgrades kostenloos zijn.

 

Beëindiging

 

Het abonnement kan op ieder moment beëindigd worden. Wilt u toch weer gebruik maken van de dienst dan wordt opnieuw een download link ter beschikking gesteld.

 

 

 

Ondersteuning

U kunt het menu van het programma gebruiken om contact op te nemen met de support. Met slechts 1 druk op de knop genereert u de anti-virus rapportages en stuurt u ze indien nodig toe voor nadere analyse.

Statistieken

In het abonnementenbeheer console kunt u statistische informatie bekijken zoals over Dr. Web anti-virus prestaties bij het beschermen van uw computers en/of servers. Daarnaast treft u hier gedetailleerde informatie aan over het beheer van uw abonnement.

...en nog veel meer diensten

Wat wel erg handig van pas kan komen, zoals Dr. Web Virus Nieuws, beoordeling van Dr. Web, online bestand en url-link scanformulieren, virus scores en gratis tools en diensten van Dr. Web.

 

 

Dr. Web Virus Informer

Go to top