Kies uit 3 security abonnementen voor het juiste beschermingsniveau

Dr.Web anti-virus service

De "Dr.Web Anti-virus" service biedt het snelste rendement op uw IT investering, waarbij u organisatie al snel tot 70% kan bezuinigen op de totale kosten van anti-virus!

Wat houdt de Dr.Web anti-virus service in?
Een tijdsgebonden gebruiksrecht (via een licentie) van de geboden en beheerde beschermende functionaliteiten van Dr.Web security software via de Anti-virus service Service Provider SurfPlan.

Wie zijn nu typische "Dr.Web Anti-virus" service klanten?
Kleine en middelgrote organisaties die hun IT Security uitgaven willen terugdringen en tegelijkertijd de beveiliging willen verbeteren.

Hoe wordt het gelicenseerd?
De service is beschikbaar via 3 abonnementsvormen:
Dr.Web Classic – minimaal noodzakelijke anti-virus bescherming
Dr. Web Standard - basis bescherming verstekt met anti-spam management
Dr. Web Premium - totale bescherming tegen internet dreigingen.

Ieder pakket bevat software componenten voor de bescherming van werkstations en Windows File servers. Een klant kan het aantal beschermde werkstations of servers verhogen en verlagen via de Abonnementenbeheer omgeving.

Hoe wordt het bedrag voor de service berekend?
U betaalt slechts voor de machines  waarop de service software werkelijk draait in de abonnementsperiode die u heeft gekozen – 1 maand of langer. Kortom, waar de service werkelijk uitgerold of ingetrokken wordt gedurende periode wordt door u bepaald.

Volumeafname voordelen….
Afhankelijk van het aantal beschermde objecten kunt u bij grotere volumeafname korting verwachten die kan oplopen van 10 tot 40%. Kortom, u kunt al bezuinigen in de eerste maand dat u van de Dr. Web Anti-virus service gebruik maakt.

Aantal computers/servers
Korting
1…25 Basis prijs
26…50 10 %
51..100 20 %
101..200 25 %
201..300 30 %
301..400 35 %
401..500 40 %

..en ook u loyaliteit wordt beloond
Als u ervoor kiest om de service voor 1,3 of 5 jaren af te nemen kunt u een extra korting verwachten van respectievelijk 5%, 10%, en 15%.

Wat is nu standaard inbegrepen in de abonnementskosten?
De Dr.Web Anti-virus service is een abonnement op IT security diensten, en de service kosten bevatten updates en technische ondersteuning. Additionele diensten zijn beschikbaar tegen een extra bedrag.
Go to top