Kies uit 3 security abonnementen voor het juiste beschermingsniveau

Voordelen

Een externe beheerder van de Dr.Web anti-virus service software guarandeert de betrouwbare werking ervan binnen uw IT infrastructuur en een objectieve analyse van de security en gezondheidsstatus van de beschermde computers en fileservers.

Slimme besparingen — bespaar meer dan de helft op de totale kosten (TCO) van anti-virus!

Professioneel beheer — met gerust hart kunt u de anti-virus service overlaten aan de professionals die zowel de kennis als ervaring hebben om de anti-virus beveiliging efficient te beheren en anti-virus om te zetten in een echte effectieve beveiligiingsmaatregel voor u.

Flexibele licensering — verlaag uw kosten voor informatiebeveiliging als het past in uw zakelijke plaatje en verhoog ze wanneer naar gelang uw bedrijfseisen.

Hoge prestaties — elimineer afleiding zoals spam en ongewenste email, en houdt uw werknemers gefocust.

Controle op het Internetgebruik — controleer de internet activiteiten van uw medewerker om zodoende de kosten internetverkeer te optimaliseren en productiviteitsverlies tegen te gaan. Blokkeer bijvoorbeeld de toegang tot online commerce en gaming websites.

Minimaliseer de technische risico's — zet in op een stabiele en veilige netwerk omgeving en minimaliseer downtime voor uw medewerkers.

Optimisaliseer de IT werkzaamhden — verbeter de efficientie  van uw IT personeel door de werkdruk bij afname van Dr. Web anti-virus service enorm te verlagen.

Bespaar op server hardware — ervaar de voordelen door gebruik te maken van de externe ondersteuning op de dienst waarbij u dure server software en hardware van uw uitgavenlijst kunt strepen

 

Go to top